Online παραγγελίες

Προσθέστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι.


Μόλις προσθέσετε ένα προϊόν τότε σας δίνετε η δυνατότητα είτε να συνεχίσετε με την προσθήκη και άλλων προϊόντων είτε να αφαιρέσετε κάποιο προϊόν είτε να ενημερώσετε την ποσότητα είτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Για λόγους ασφαλείας των συναλλαγών, ο Χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος (εφ’ εξής «Χρήστης» ή «Πελάτης») πριν ξεκινήσει τη διαδικασία υποβολής της παραγγελίας του θα πρέπει να εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Για την εγγραφή ή σύνδεση του Χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα απαιτείται να καταχωρήσει το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου (email) και ένα συνθηματικό (password) της επιλογής του. Αφότου ο Χρήστης πραγματοποιήσει την εγγραφή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα, η Εταιρία αποστέλλει ένα επιβεβαιωτικό email προς τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώθηκε ως στοιχείο επικοινωνίας του Χρήστη/Πελάτη, με την οποία τον πληροφορεί για το γεγονός ότι η διαδικασία εγγραφής του στο ηλεκτρονικό κατάστημα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Όταν τελειώσετε τις αγορές σας και προκειμένου να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, πατήστε το σύνδεσμο «Καλάθι αγορών » και θα μεταφερθείτε στη σελίδα που περιγράφει αναλυτικά τα προϊόντα που έχετε συμπεριλάβει στο ηλεκτρονικό «καλάθι αγορών» σας.

Εκεί μπορείτε να ελέγξετε την παραγγελία σας ή και να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας. Για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας θα πρέπει να κάνετε κλικ στο Ολοκλήρωση αγοράς. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης.

Οι πληροφορίες που καταχωρεί ο Πελάτης/Χρήστης κατά την εγγραφή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα sobeauty.gr ή κατά τη χρήση του παραμένουν απολύτως εμπιστευτικές και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Η ΕΤΑΙΡΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά για την αποστολή δικών της ενημερώσεων για νέα προϊόντα ή προσφορές, σε πελάτες ή εγγεγραμμένους χρήστες της στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αν οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο Χρήστης επιθυμεί να ακυρώσει την εγγραφή του στη λίστα διευθύνσεων/email, μπορεί να το κάνει αποστέλλοντας email στη διεύθυνση info@sobeauty.gr, ζητώντας τη διαγραφή ή αλλαγή των τηρούμενων προσωπικών του στοιχείων.

Σε ό,τι αφορά τα έξοδα μεταφοράς:

Τα έξοδα μεταφοράς + υπηρεσία αντικαταβολής ανέρχονται στα 4€ .

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν .

Αποστολές γίνονται μόνο στην Ελλάδα ( δεν εξυπηρετούμε Κύπρο και εξωτερικό )

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Διαλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουνκαι επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310725260

Επισκεφθείτε μας Φιλιππουπολεως 1, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης
Πληροφορίες: 2310
725260

Τρόποι Πληρωμής


Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της υπηρεσίας courier( έχετε ήδη επιβαρυνθεί τα έξοδα αντικαταβολής και τα μεταφορικά στην ολοκλήρωση της παραγγελιάς με επιλογή πληρωμής αντικαταβολή )

Πληρωμή μέσω Paypal Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής μέσω PayPal μεταφέρεστε στην ασφαλή σελίδα του PayPal και ακολουθείτε στις σχετικές οδηγίες.

Κατάθεση σε λογαριασμό Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται. Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομά σας και ο αριθμός της παραγγελίας σας στην αιτιολογία, διαφορετικά δε θα είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας. Εφόσον υπάρχουν έξοδα συναλλαγής, βαρύνουν τον εντολέα.

Ο λογιαρίασμος τράπεζας Πειραιως θα εμφανιστεί όταν επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής “κατάθεση στην τράπεζα”

Είναι δυνατή η τροποποίηση του τρόπου πληρωμής που έχετε επιλέξει στην αρχική σας παραγγελία, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 725260 ή με email στο info@sobeauty.gr

Τρόπος Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω εταιρίας courier.

Τα προϊόντα που παραγγέλνετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα (εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα) παραδίδονται συνήθως σε 1-5 εργάσιμες ημέρες μέσω υπηρεσίας courier, στη διεύθυνση παράδοσης (εντός Ελλάδας) που έχετε δηλώσει.

Σε περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη της παραγγελίας σας βρίσκονται σε προσωρινή έλλειψη και επιλέξετε, μετά από συνεννόηση με την εταιρία μας, τμηματική παράδοση της παραγγελίας σας, χρεώνεστε μόνο μία φορά τα έξοδα αποστολής.

Τόπος Αποστολής

Στο Sobeauty γίνονται δεκτές μόνο παραγγελίες με παράδοση εντός Ελλάδας

Διεύθυνση παράδοσης  Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε, αν επιθυμείτε, διαφορετική διεύθυνση παράδοσης (εντός Ελλάδας), απ' αυτή στην οποία γίνεται η τιμολόγηση.

Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον επικοινωνησουν τηλεφωνικα μαζι μας στο 2310725260 ή με mail στο info@sobeauty.gr

Τροποποίηση και Ακύρωση Παραγγελίας

Τροποποίηση ή και ακύρωση της παραγγελίας σας είναι εφικτή εντός maximum 1 εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραγγελίας και εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία / αποστολή της παραγγελίας σας από την εταιρία μας. Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στο info@sobeauty.grή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310725260.

Πολιτική Επιστροφών

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα προϊόντα να φτάνουν στα χέρια σας σε άριστη κατάσταση. Συνιστούμε τον έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές προϊόντων που πληγήκαν κατά τη μεταφορά.

Δικαίωμα υπαναχώρησης βάσει του Ν 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013)

Ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς να αναφέρει κάποιο λόγο, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους. Ο Πελάτης μπορεί να παραδώσει τα προϊόντα απευθείας, ή να τα αποστείλει με δικά του έξοδα στην έδρα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, στην παραπάνω διεύθυνση. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ο Πελάτης μπορεί πριν από την επιστροφή των προϊόντων να επικοινωνεί με την ΕΤΑΙΡΙΑ, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Ειδικότερα, ο Πελάτης έχει το ανωτέρω δικαίωμα να επιστρέψει προϊόν που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα sobeauty.gr χωρίς να αναφέρει τους λόγους, υπό τους παρακάτω ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

 1. (α) Εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών (όταν πρόκειται για υπηρεσίες) ή από την παράδοση (όταν πρόκειται για προϊόντα) και, σε περίπτωση πολλών αγαθών παραγγελθέντων από τον Πελάτη με μια παραγγελία και παραδιδόμενων χωριστά, από το χρόνο παραλαβής και του τελευταίου, ο Πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση.

  1. (β) Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και ο Πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην ίδια, άριστη κατάσταση που το παρέλαβε. Ειδικότερα, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση («as new»), όπως ακριβώς ήταν πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.τ.λ.), η οποία δεν θα πρέπει να έχει σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων). Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον Πελάτη με χρέωση του ιδίου. Επιπλέον, για να γίνει δεκτή επιστροφή κάποιου προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.

  2. (γ) Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως ο Πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η ΕΤΑΙΡΙΑ για την αποστολή του προϊόντος σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του.

  3. (δ) Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται από τον Πελάτη εγγράφως με σχετική ρητή και σαφή προς τούτο δήλωσή του.Η ως άνω, έγγραφη δήλωση υπαναχώρησης του Πελάτη αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@sobeauty.gr. Η ΕΤΑΙΡΙΑ είναι υποχρεωμένη να επιβεβαιώσει εγγράφως την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης μόλις την παραλάβει.

  4. (ε) Ο Πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει τα προϊόντα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία κοινοποίησε στην ΕΤΑΙΡΙΑ την υπαναχώρηση. Ο Πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

  5. (στ) Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η ΕΤΑΙΡΙΑ υποχρεούται να αποδώσει στον Πελάτη το τίμημα που εισέπραξε. Σε περίπτωση μεταβολής του εθνικού νομίσματος, η επιστροφή του τιμήματος θα πραγματοποιηθεί με μέσο πληρωμής το νέο εθνικό νόμισμα της χώρας, και δη θα καταβληθεί στον Πελάτη το ισόποσο του, εισπραχθέντος σε ευρώ, τιμήματος, υπολογισμένο με βάση το νέο εθνικό νόμισμα, σύμφωνα με τη συναλλαγματική ισοτιμία μεταξύ ευρώ και νέου εθνικού νομίσματος που θα ισχύει κατά το χρόνο της γενόμενης καταβολής. Στην περίπτωση χρέωσης του Πελάτη μέσω πιστωτικής κάρτας, η ΕΤΑΙΡΙΑ, εφόσον έχει εισπράξει το τίμημα από την Τράπεζα, θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα θα προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. Η ΕΤΑΙΡΙΑ, κατόπιν της ενημέρωσης αυτής, ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από τη σύμβαση η οποία έχει καταρτιστεί μεταξύ της, εκδότριας την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τράπεζας και του Πελάτη. Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα η επιστροφή θα γίνεται επίσης με τραπεζικό έμβασμα στον ίδιο λογαριασμό του πελάτη. Τέλος, σε περίπτωση χρέωσης του Πελάτη μέσω Paypal, η επιστροφή του πληρωθέντος τιμήματος θα γίνεται και πάλι με τη χρήση του ίδιου μέσου.

  6. (ζ) Η επιστροφή του τιμήματος στον Πελάτη λόγω υπαναχώρησης θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών από την χρόνο που η ΕΤΑΙΡΙΑ έλαβε αποδεδειγμένα γνώση για την υπαναχώρησή του.

  7. (η) Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης μόνον εάν ο Πελάτης είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλον από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η ΕΤΑΙΡΙΑ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ μπορεί να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι ότου να λάβει πίσω τα αγαθά ή μέχρι ο Πελάτης να παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

  8. (θ) Ο Πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την ΕΤΑΙΡΙΑ εάν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο χρονικό διάστημα μέχρι την δήλωση της υπαναχώρησης. Σε περίπτωση που η υπαναχώρηση αφορά παροχή υπηρεσιών, ο Πελάτης οφείλει να καταβάλει ένα ποσό ανάλογο προς τα παρασχεθέντα μέχρι τη δήλωση υπαναχώρησης. Εάν ο Πελάτης ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης, τυχόν συνδεδεμένες συμβάσεις λήγουν αυτομάτως, χωρίς κανένα κόστος για τον Πελάτη.

  9. (ι) Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.

 • Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβετε είναι ελαττωματικό, η εταιρία θα σας το αντικαταστήσει ή θα σας επιστρέψει τα χρήματα εφόσον το επιθυμείτε. Το ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών. Θα εξετάσουμε το προϊόν και εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, αυτή γίνεται εντός 30 ημερών από την ημέρα που ζητήσετε επιστροφή.

 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή λόγω αλλαγής γνώμης ή μη ικανοποίησης ή λάθος παραγγελίας, η Εταιρία μπορεί να σας επιστρέψει το σύνολο της αξίας του προϊόντος αφαιρώντας τα έξοδα μεταφοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω είναι τα προϊόντα που επιστρέφονται να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν (η συσκευασία των ειδών να έχει μείνει άθικτη, να μην έχει ανοιχτεί και να μην υπάρχουν ζημιές) και να διαθέτετε το τιμολόγιο η την απόδειξη λιανικής. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών.

Η αποστολή των επιστρεφομένων ειδών γίνεται, αποκλειστικά εντός 14 ημερών από την ημ/νία παραλαβής, στην ακόλουθη διεύθυνση, με έξοδα αποστολής του πελάτη:

sobeauty
Φιλιππουπολεως 1,Αμπελοκηποι Θεσσαλονικης
56123

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία στο info@sobeauty.gr ή στο τηλέφωνο 2310-725260

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: